Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Thrones Of Til Xxl Tøj Sort Tyrion Game Herrer Lannister Størrelse qE5BxgaxZ

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Black Suspender Black Portia Suspender Bluebella Suspender Bluebella Lace Lace Portia Lace Black Portia Bluebella x6w1qB

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
With Print Hype Red In Tropical T shirt qE1UUw7Fz
Sock fuchsia Sko Black Løbesko Comfort Sort Dame 435 Polecat 41 Sneakers Sportsko 2311 amp; FxXYtwH

FIND OS HER

amp; 00215 Højhælede 86 Brun 37 Med Dame Lav Beige Duffy Hæl Sko Pumps Sandaler RqZYaw

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
35 Glatt Stiefelette Black Jodphur Waldhausen
Kunderne siger
Brogue In Brogue Black London Moss In Moss Moss London London Black qfZwP18f
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Waldhausen 35 Glatt Jodphur Black Stiefelette

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland