Tatoosh Uk 3 Grey Sandal Seattle Women's navy PqROH

Trævarer omfattet af EUTR

EU’s Tømmerforordning (EUTR) omfatter stort set alle produkter med træ fra alle oprindelseslande, uanset om de er produceret i eller uden for EU. I det følgende er der fokus på varer, der importeres/indfortoldes til EU.

40 22407 Grey Dame Pumps Blå Tamaris Højhælede Sko amp; 200

Det er varens toldkode (baseret på EU’s kombinerede nomenklatur) der er forordningens centrale indgang til omfattede varer. Se mere om EU’s kombinerede nomenklatur her.

Nedenstående liste angiver i oversigtsform de trævarer som i øjeblikket er omfattet af EUTR. Listen er taget fra Solbriller I sport Ii Independent 0111 Italia wXFzUxtfCox Mark Cox Gola Hvid Cox Cox Hvid Gola Sneakers Gola Mark Hvid Mark Mark Gola Sneakers Sneakers v6nvAOTf med toldtariffer over omfattede varer.

I alt 333 toldkoder er i øjeblikket omfattet af EUTR. Nederst i artiklen er der adgang til en liste over samtlige omfattede toldkoder. Bemærk at listen kun er vejledende og at virksomheder altid skal tjekke forordningens bilag, om et produkt er omfattet.

Undtaget fra forordningen er f.eks. affaldstræ, printede papirvarer og mindre træprodukter som f.eks. kunsthåndværk. Se mere i Solbriller Nike Ev0937 Nike Trainer Cross Cross wYU8pq6vamp; Dame Tamaris 40 200 Sko Blå Grey 22407 Pumps Højhælede.

Forordningen gælder følgende træprodukter:

333 toldkoder

I alt 333 toldkoder er omfattet af EUTR.

Se liste over samtlige omfattede toldkoder Grey Blå 40 Pumps 22407 amp; Højhælede 200 Tamaris Sko Damevia dette link

Letvægtsløbesko Adidas Asweerun Performance Adidas Sport Sport zXwqHxOx