Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Herrer Til Størrelse Tøj Sort Xl POFwq7q0

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Nike Fodboldtrøje Nike Kvinder Til Park Fodboldtrøje Park ZITIqd

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Umbrella 83 Long Cm Esprit Black Ac qPZ8xT
Sort Støvler Boots Biacasey 41 Knit amp; Black Curlingstøvler Dame Bianco Sko Hightop xqzgFnXX0w

FIND OS HER

top Sneakers 5 White Low Gstaad Size Women's 7 K swiss Big Logo Ac7w61qYqx

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Kavat 36 Rød Sandaler Sko Tx Bordeaux Tøfler Unisex Nykroppa amp;
Kunderne siger
Menbur Sort Støvler Støvler Dameria Dameria Menbur Menbur Sort Dameria C5ACnfqXw
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.

 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.amp; Kavat Rød Tøfler Tx Sko Unisex 36 Bordeaux Sandaler Nykroppa

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland