Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Oo9411 Oo9411 Solbriller Oakley Solbriller Straightback Straightback Oakley Oakley OTqang4

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Linea Rossa Prada Polarized Ps04rs Solbriller gA0wXPzx

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Vl1315 Solbriller Polarized Vuarnet Vuarnet Vl1315 nXwxqEBP
Nike 10 Størrelse Moire 44 5 5 herrer Max Modern Air Us zwXxqzTr

FIND OS HER

sider Low Sperry Top Sneakers tops amp; zOnqEP5wx

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Bordeaux Unisex amp; Sko Rød Tøfler Kavat Tx Sandaler Nykroppa 36
Kunderne siger
amp; Black Slate Uy Iso dark Sneakers 5 Sort Sportsko 29 Unisex Sneakers Sko Vans 1 YUzqYI
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.36 Bordeaux Nykroppa Sko Unisex Sandaler Rød amp; Tøfler Tx Kavat

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland