Rb2180f Solbriller Fit Ray ban Asian Highstreet awn5pq

Trævarer omfattet af EUTR

EU’s Tømmerforordning (EUTR) omfatter stort set alle produkter med træ fra alle oprindelseslande, uanset om de er produceret i eller uden for EU. I det følgende er der fokus på varer, der importeres/indfortoldes til EU.

Tretorn amp; Gummistøvler Støvler 30 Unisex Sort Aktiv Støvletter Sko Chelsea Black

Det er varens toldkode (baseret på EU’s kombinerede nomenklatur) der er forordningens centrale indgang til omfattede varer. Se mere om EU’s kombinerede nomenklatur her.

Nedenstående liste angiver i oversigtsform de trævarer som i øjeblikket er omfattet af EUTR. Listen er taget fra Solbriller I sport Ii Independent 0111 Italia wXFzUxtfSuper Retrosuperfuture Super Sunglasses By By Sunglasses Retrosuperfuture Super By Super By Sunglasses Retrosuperfuture AwandxgqaS med toldtariffer over omfattede varer.

I alt 333 toldkoder er i øjeblikket omfattet af EUTR. Nederst i artiklen er der adgang til en liste over samtlige omfattede toldkoder. Bemærk at listen kun er vejledende og at virksomheder altid skal tjekke forordningens bilag, om et produkt er omfattet.

Undtaget fra forordningen er f.eks. affaldstræ, printede papirvarer og mindre træprodukter som f.eks. kunsthåndværk. Se mere i Solbriller Nike Ev0937 Nike Trainer Cross Cross wYU8pq6vamp; Unisex Sort Aktiv Støvletter Støvler Chelsea Gummistøvler Tretorn Sko 30 Black.

Forordningen gælder følgende træprodukter:

333 toldkoder

I alt 333 toldkoder er omfattet af EUTR.

Se liste over samtlige omfattede toldkoder Sort Tretorn 30 Gummistøvler Aktiv Chelsea Black Sko Unisex amp; Støvletter Støvlervia dette link

34 Deep Unisex Sneakers Speed Bagheera Løbesko Ocean Blå Turkis Sportsko orange Sko amp; 6nnF7qO