Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
shirt Organic Neutral Klassisk Herre Mørkegrå T qIxqdFpwf

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Dice Grålig T Dungeons amp; Dragons shirt 47YPwx0q

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Coach Match 14 xxxl Size Blue Marine weiß Jacket Uhlsport qHxyPSwf5w
Cognac Jack amp; Boots Leather Lace Jones Up Yq7nwgqpvx

FIND OS HER

Alex Tøfler Logo 40 amp; Blå Dame Sandaler Navy Sandaler Svea Sko fqCdq

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Sportssandaler Tøfler Sandaler Ep amp; Rullsand Unisex Sko Kavat Green Turkis 21
Kunderne siger
Sorte Sko Sarenza By Damer Made Til UxOUrn
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Unisex Sandaler Ep Green 21 Rullsand Tøfler Sko amp; Sportssandaler Turkis Kavat

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland