Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Herrer Til Størrelse Tøj Xl Beige Shirtzshop xIYqXAIU

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Curve Neck Square Printed Multi Dress Shoulder Cold Scuba Asos Trophy Midi Design 5T8qCC

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Herrer Størrelse Til Rødt Tøj Xl wnfvXqAF
Sort Flade On Slip 42209 Dame Black Sko 39 73 Duffy AIq60nTH

FIND OS HER

amp; Sko Duffy 98 68351 Offwhite 32 Kraftige Støvler Unisex Boots Hvid 11XwB6

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Ep Rullsand Kavat Sko amp; 21 Tøfler Sandaler Unisex Turkis Green Sportssandaler
Kunderne siger
amp; Sneakers Duffy Sportsko 39 41685 Sneakers 73 Comfort White Sock Dame Sko Hvid n1qHU0Swq
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  ml840 Balance Skoudsalg Sneakers New mænd Oanxqnt
  Thomas
  Egå
 • Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.

 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Unisex Kavat Turkis Tøfler 21 Ep Sandaler amp; Green Sko Sportssandaler Rullsand

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland