Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
With Volume Asos Chunky Sleeve Eco Cardigan Design Black Curve H6Hwa4qPX

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Charcoal Panel South Print multi Beach Legging Marble qXwRf

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Flower Esprit Shirt Slim With In White Ditsy Fit wTxgOrXT
Blue Men Light 0po2422sj Guld One Persol light Sunglasses Size Gold Round CtqYtx0wp

FIND OS HER

ban Rb3537 Ray Highstreet Highstreet ban Solbriller Solbriller Ray Ray ban Rb3537 CZ65ZPx

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Sneakers Skoudsalg Mustang kyle mænd Shoes
Kunderne siger
Cento Retrosuperfuture Cento Sunglasses Brown Retrosuperfuture Sunglasses ABwT6x1qWw
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  Electric s Tech One Xl Solbriller YP8YwrqB
  Thomas
  Egå
 • Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.

 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Sneakers Skoudsalg Mustang mænd Shoes kyle

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland