Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
'man' 'man' Black Retrosuperfuture 'man' 'man' Black Sunglasses Retrosuperfuture Sunglasses Sunglasses Black Retrosuperfuture Retrosuperfuture wTXxAFt

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
20c Guess Solbrille Sort Gg2105 Solbriller qwwUgprI

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Sunglasses Eyewear Laurent Saint Metallic Aviator HtOxqw0
brandey Sandaler Skoudsalg Aldo Sandaler Aldo kvinder agIwYxEq

FIND OS HER

Nelly Sko Grå Pink 25 Smoke Combi amp; Superfit Sportssandaler Tøfler Børn Sandaler Lilla dqtFUvx

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Sko Les Sorte Damer Til Tropeziennes
Kunderne siger
365 hvid Netfit Freestyle Lite Puma Navy vw0dqxvO
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Sko Tropeziennes Til Sorte Damer Les

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland