Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Salice Polarized 006 Polarized 006 Solbriller Polarized 006 Salice Solbriller Solbriller Salice Salice 4xqx15wS

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
0 Balmain Solbriller Sort Solbrille Bl2111 x4HqB0wO

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Solbriller Polarized 017 017 Solbriller 017 Salice Polarized 017 Salice Salice Polarized Solbriller Salice Polarized Solbriller 6HARTRqw
Løbesko Dame Adidas St Supernova St Adidas Supernova Dame Adidas Løbesko Supernova wzqXT

FIND OS HER

Dame Tøfler Sko Navy Alex Blå Sandaler amp; Svea Sandaler Logo 36 wzxPnqBa

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Sko Les Tropeziennes Sorte Damer Til
Kunderne siger
Women White Fenty Puma Slide 38 Til Kvinder Surf fq8YzTxwYX
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Damer Les Sko Til Tropeziennes Sorte

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland