Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Solbriller Vo4049s Eyewear Metal Vogue Twist UYqw75I

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Thom Eyewear Browne Side Mesh Metallic Sunglasses wwY7FUqx

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
2019 Sale Valentino White Sunglasses On wIwR0fq
Black Boots Sko amp; cerise Støvler Bagheera 30 Vandrestøvler Unisex Sort Waterproof Nova wqxSg6

FIND OS HER

Adidas Sko Nizza Damer Til Hvide PqzRwp

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Ecco Black 51052black Women’s For Size 38 black Eu Loafers
Kunderne siger
Pumps Machado Heel Various And 11cm Andres 36 Am239 Eu Materials Peeptoe Patterns ztwwdqU
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  Helly Sko Fjord Hansen Damer Til Hvide 1qvHwtxqd
  Thomas
  Egå
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Size 51052black Black black Loafers For Eu Women’s 38 Ecco

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland