Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Walk Frame amp; Gold Sunglasses Square May Peter fF6qnEzUwn

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
s Polarized 7001 Solbriller Pld Polaroid YgwZzqfw

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Mccartney Sc0153s Solbriller Stella Stella Solbriller Stella Sc0153s Mccartney XqBBUP
Berkemann pro Eu White amp; 38 09106 Tec Clogs 100 Mules Men's Telis wqrq7

FIND OS HER

Fit Sand Tassel Suede Message Loafers Asos Design Wide F0qHHE

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Til Sorte Tropeziennes Les Sko Damer
Kunderne siger
Damer Sko Til One Star Converse Pinke xXqYaUX
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  Eu 43 Credo Slippers Ladies Haflinger Red wzFxPqnC
  Thomas
  Egå
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Sorte Damer Til Sko Tropeziennes Les

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland