Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Rødt Ærmer Til Størrelse Tøj Herrer Med Miller Korte Valley Columbia Xl OqOYBr6

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Stripe Asos Side Multi Design Trouser PEqSC

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Trespass Men's Large Trousers Clifton Khaki wC1X8qgC
Snøresko desert Boot Skoudsalg Clarks W kvinder cSWqwCnA

FIND OS HER

Sneakers Mustang Darkblue Grå Blå Sko Dame 1146302 Sportsko 36 amp; Sneakers WYPaOqwP

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Damer Sko Les Til Tropeziennes Sorte
Kunderne siger
amp; jamie Mens Mules Sanita Clogs Closed Wood R6awzq8
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Les Damer Sko Tropeziennes Til Sorte

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland