Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Spade Kate Spade Solbriller Solbriller Karyna s Karyna Karyna Kate s s Spade Kate 0pfdf

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
frame Round Acetate Sunglasses Star With rxvwa8YOwq

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Electric Electric Swingarm Polarized Polarized Solbriller Swingarm Solbriller Electric xqI5gdwnH5
Aviator Large Metal Ray Gunmetal Sunglasses Green Polarized Crystal ban AwRC4q45

FIND OS HER

Jacobs Mmj By Solbriller s 229 Marc Uq15w5

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Sandaler Brun Sandaler André André Fez Brun Fez André
Kunderne siger
Predator ban 2 Solbriller Rb2027 Ray S1RW0w
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Brun Sandaler Fez Brun Fez André Sandaler André André

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland