Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Pink Sko Duffy 51897 Flade 68 Lilla 39 On Slip Light Dame IFSxwRtS

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Sko Damer Rose Gule Georgia Til IxEwqfHnzq

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
C cblack Grove Cblack Unisex Sort 30 Sneakers cblack Grå Sneakers Originals Sko amp; Forest Adidas Sportsko qWHBwxtngI
Cf Sportsko Unisex 20 Lave core I White ftwr Ftwr Sko Superstar Black Whi Sneakers Originals Hvid Sneakers Adidas amp; qgxfRw

FIND OS HER

Flade Black 39 Soft Dame Loafers Sort Ferryhills Sko Comfort I6qCH

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Brun André Fez Fez André Sandaler Sandaler Brun André
Kunderne siger
Unisex 34 Sneakers Vandresko Sko Blå Viking Navy amp; Odda Sportsko P8n1wz
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  Wu Damer Sko Til Vanessa Sorte SxpTRw
  Thomas
  Egå
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.André Brun Fez André André Sandaler Fez Brun Sandaler

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland