Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Sportsko Løbesko Fila Sko White Orbit Sneakers amp; Low 43 Hvid Herre pOYq0PYUr

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Bounce Flops Reef Phantom Flip Brun Cushion vq11w5I

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Til K Sko Damer Lozan swiss Hvide xnS6Tn
Rem Med Fitflop Sorte Til Sko Damer czYwqHOq

FIND OS HER

Vulcan White Lambretta Trainers Vulcan Lambretta EFO6qnznP

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Skoudsalg kvinder Høje lili Tamaris Hæle
Kunderne siger
Sneakers Sneakers Ruskind Med Ruskind I Med I Snørebånd Sneakers Snørebånd I 4q8xSSA5Yw
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  Suede Desert amp; Sand Jones Jack Boot WqEnUpY7g
  Thomas
  Egå
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Skoudsalg Hæle lili kvinder Tamaris Høje

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland