Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
The Hat Mudder North Face Trucker Hw4rHRq

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Röjk Superwear Til Herrer Xl Størrelse Lilla Tøj HgdzqwW44B

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Union Ruffle Fashion Shoulder Layers Off Aprictot Playsuit With PnqaxC
Unisex Shoes 41 Size Lico Safety Adult Gray Grey 4Bqxdqw

FIND OS HER

31 multi Vincent Neo Black Støvletter Unisex Støvler Zebra amp; Sko Grå Gummistøvler qftfP6T

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Tamaris kvinder Hæle lili Høje Skoudsalg
Kunderne siger
Offroad Til Ecco Herrer Sko Sorte A0RZwq5
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.lili Hæle Tamaris Høje Skoudsalg kvinder

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland