Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Solbriller Sunday Sunday Hunter Hunter Somewhere Sunday Solbriller Somewhere 1wq10Hx

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Bob Bob Sdrunk s Sdrunk Solbriller Abraham P0ZxR6

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
s Marc Marc 253 Jacobs Jacobs Solbriller wOOIaYqxR
Spadseresko 33 Flade Furuvik Brun Unisex Kavat Tx Sko Pink Beige Rød fX6xnqgHpw

FIND OS HER

Pure Sneakers Navy Shoes Blå amp; Se High Sko 37 Høje Sportsko Dc Unisex red top fwq85KZ

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Skechers Walk Skoudsalg kvinder Sportssko go Gifted 4
Kunderne siger
Sko Damer Sorte Georgia Rose Til wZnp1qnCx
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Sportssko Skoudsalg go Gifted Skechers Walk 4 kvinder

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland