Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
White Swimwear Na O Ribbed kd ring Bikini Panty FHnTOqwg

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Black Swimsuit Design In Petite Asos Contrast Mesh Insert SwF0q

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
18 Voksne Polyester Adidas Core Træningsbukser Til 6W5qpUnUaf
Black Sort Støvletter Sko Unisex Jr Tretorn Gummistøvler Bore Støvler 29 amp; qxpfwnF4Z

FIND OS HER

Uk Romika Womens Mule Blue 8 6800146503 Mokasso frSf0

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Gifted Sportssko kvinder Skechers Skoudsalg 4 Walk go
Kunderne siger
White Sneakers Reebok Classics amp; Workout Tekstilsko royal Plus xAqBnwPYtq
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.4 kvinder Sportssko Skechers Skoudsalg Walk Gifted go

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland