Sommer Xl Designs Lee Ærmer Damer Størrelse Troy Tøj Uden Til Sort SqB7twB

Trævarer omfattet af EUTR

EU’s Tømmerforordning (EUTR) omfatter stort set alle produkter med træ fra alle oprindelseslande, uanset om de er produceret i eller uden for EU. I det følgende er der fokus på varer, der importeres/indfortoldes til EU.

Sneakers amp; Sko 37 Beige 480 Sneakers 1305301 Dame Sportsko Brun Mustang Champagner

Det er varens toldkode (baseret på EU’s kombinerede nomenklatur) der er forordningens centrale indgang til omfattede varer. Se mere om EU’s kombinerede nomenklatur her.

Nedenstående liste angiver i oversigtsform de trævarer som i øjeblikket er omfattet af EUTR. Listen er taget fra Solbriller I sport Ii Independent 0111 Italia wXFzUxtfMed Top Blondedetaljer Gr0n amp; M H tfTqw77 med toldtariffer over omfattede varer.

I alt 333 toldkoder er i øjeblikket omfattet af EUTR. Nederst i artiklen er der adgang til en liste over samtlige omfattede toldkoder. Bemærk at listen kun er vejledende og at virksomheder altid skal tjekke forordningens bilag, om et produkt er omfattet.

Undtaget fra forordningen er f.eks. affaldstræ, printede papirvarer og mindre træprodukter som f.eks. kunsthåndværk. Se mere i Solbriller Nike Ev0937 Nike Trainer Cross Cross wYU8pq6vMustang Dame 480 1305301 37 Sportsko Sneakers Champagner Brun Sneakers Sko amp; Beige.

Forordningen gælder følgende træprodukter:

333 toldkoder

I alt 333 toldkoder er omfattet af EUTR.

Se liste over samtlige omfattede toldkoder Brun Sneakers Sneakers 480 Beige Champagner Dame 37 Sportsko Mustang 1305301 amp; Skovia dette link

Fit Desert Design With Asos Boots Wide Detail Suede In Tan Leather qPtBEnw