Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Herrer Med Lange Økologisk Dmm Xl Tøj Til Størrelse Ærmer Orange qwzC4t

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Ladies Urban Deep Dress Armhole Sort Classics Fxwx5v

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Foo Størrelse Fighters Blåt Xxl Damer Tøj Til TdBZAwqx
Sko Hvide Til Armistice Hvide Armistice Damer qrnrtOx

FIND OS HER

Men 41 Asics Sanze Mænd Tr Black Gel Tiger lyte 5 Til Str V 4P4vr

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Brun Stone Sandaler Unisex 37 Sko Axelda Torino Tøfler amp;
Kunderne siger
Shoes Diad39 Diadora And Sneakers Blue Red SqEEd
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.amp; Sandaler Axelda Brun Torino 37 Unisex Tøfler Sko Stone

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland