Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Sunglass Pureav Solbriller rosé Guld Likoma U6qwd6

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
I T shirts Indigo Striped Jeans Mavi IH1EqxBn5

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Leopard Tie Dress Waist Print In Prettylittlething vf6Sqwx
Converse All Pinke Star Damer Til Sko zdAwTY

FIND OS HER

Unisex 5 Original Jazz Saucony 37 Vintage Black Y0CCIq

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Energy Adidas Boost Til 36 Women Black Kvinder
Kunderne siger
Herrer Evospeed Gule Til Puma Sko aqwCAzH
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Black Kvinder Energy 36 Adidas Boost Til Women

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland