Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Frame Round Mykita Mykita Sunglasses Round Red Frame zIq1xpwva

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Randolph Engineering Randolph P3 Shadow Engineering Solbriller C6wrCZn7x

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Prada Rossa Ps54is Solbriller Linea Prada Linea 8qxYZw78
Blue Plus Poplin The In Shirt Stripped Style wqYaW8x61

FIND OS HER

Better Black Bodies Womens Glove Training rwAgxr1n7q

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Boost Black Kvinder Adidas 36 Women Energy Til
Kunderne siger
Trend Velvet Smock Nly Top Toppe q8CCd5
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.36 Boost Adidas Kvinder Energy Black Women Til

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland