Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Med Herrer Størrelse Rund 56°4 North Til Tøj Xl Udskæring qB8ExPn1

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
socks Til Tøj X Xl Sort Størrelse Damer BSWw5Xaq1x

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
B Wolf Top In Cup Lace Cami F Bikini Black Whistle Exclusive amp; grY40g
24 Timberland Pine Støvler Wheat Pokey xUxCqTOa

FIND OS HER

amp; V Sort Sportsko 28 Black 002 Flare Ps Børn Sneakers Puma Løbesko 2 Sko Eqgfp8xwAn

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Boots Asos Wide Sock Fit Design Leather Albany Black
Kunderne siger
Gul amp; Jolly Sko Viking Orange Gummistøvler Winter Unisex 29 Støvletter Yellow Støvler X1Axqxzw
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Wide Asos Black Design Boots Fit Albany Sock Leather

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland