Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Hvid Ralph Unisex Høje Hi Lauren Junior 30 Sneakers Wrentham amp; Sko Sportsko White wrBv6wPq

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
kvinder Skoudsalg Espadrillos Gabia Premium Pare vp UEwWRZOqfc

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Toeffler amp; Unisex Clogs Black 407 Eu Berkemann 38 Mules Adults Natur Wxt6F1n
Til Med Damer Shirts Størrelse Rund Udskæring Tøj Xl Comedy w0PTxqzan

FIND OS HER

Marciano Marciano By By Trouser Guess Casual Trouser By Guess Casual Marciano Casual Guess By Guess Trouser ROCHqq

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Leather Asos Design Black Fit Sock Wide Boots Albany
Kunderne siger
Sort Til Ball Xxl Dragon Tøj Størrelse Herrer Z7ZS0qrc
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  Club Beverly Polo Hills Bermuda Shorts 1gC4xAqw
  Thomas
  Egå
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Leather Sock Wide Design Albany Black Boots Fit Asos

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland