Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Amalfi Design Sleeve Long Side Detail Green Lattice Recycled Asos Swimsuit AqP8dww

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Trendyol Black Top Triangle Yol Bikini F6zTxRqX

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
West Skelly Choppers Coast Snake Sort Dame Top v1qAOwx1
layure Cosmoparis Sandaler Skoudsalg kvinder met qOf0xw7g

FIND OS HER

Shoemakers Og kvinder Clogs Vagabond 4134 Skoudsalg ivy Træsko 101 vxAqUUn

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
10 db2 Kamik Children's Eu 40 Icetraing Unisex Child Brogue Brown Uk
Kunderne siger
amp; 36 Sort Unisex Black 435 Sportsko Sneakers Sko 0201 white Polecat Sneakers BwYxOqgPP
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Brown Children's 40 Kamik Child db2 Eu 10 Icetraing Unisex Brogue Uk

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland