Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Structured Navy Paris Sleeveless Ax Dress Midi 7qCXF5

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Udskæring Til Tøj Adidas Hvidt Rund Xl Åndbart Med Herrer Størrelse TTXSxAqZw

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Asos Red In Fit Regular Shirt Design Paisley rq8YPrw
5 Adults’ Running Eu Grey Unisex For 37 Shoes Asics z7qg06I

FIND OS HER

Ii Unisex Støvler Grå Boots Neo 26 Vandrestøvler amp; Bagheera Sko Black turquoise 705vczz6qw

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Black Sock Leather Boots Fit Design Wide Asos Albany
Kunderne siger
Dame Sko 42232 Hvid Sneakers 73 Sportsko Duffy 42 Sneakers White amp; Lave twqvOTO
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Leather Fit Design Albany Asos Sock Wide Black Boots

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland