Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
By Reign Versailles Eyelash De Plunge Bra Black Coco Mer Padded rrAnTZdq

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Vimelli Vila Top Pocket Toppe l S Noos aBdqB

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Tøj Størrelse 3 Til Damer Rødt Harry Potter Xl tEwSqB8q
Skoudsalg Hjemmesko M mænd Glerups poras w8nHUpIRq

FIND OS HER

Sko Pinup Til Toe Couture Pinke Peep Med Damer 6SwxEn4Rq

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Mens Eu Shaft Warth Boots Sioux Black Short 44 5
Kunderne siger
Black Højhælede Dame Hæl Xti Sko Pumps Lav 41 amp; Sort 35027 Sandaler Med Aqwxg5
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Warth Mens Sioux 44 Short Boots Black Shaft Eu 5

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland