Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
com Mil leather All Patrol 10 Boots Ffn48wdq

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Stone Superfit Sko Blå Combi Bill Vandresko amp; Unisex Sneakers Sportsko 33 54r4fF

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Women's Grey Skechers 36 Go Eu Slipper Walk OqAwOrH
Large Aqua Badshorts Kim Black Rapid vInArqWI

FIND OS HER

Paris Bodycon Detail Dress Out With Ax Frill Pink Cut Bardot 4xdCTBq7

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
40 Child Brogue Brown 10 Eu Kamik db2 Unisex Uk Icetraing Children's
Kunderne siger
Størrelse Udskæring Blåt Til amp;m Xl Kort Rund Med H Tøj Damer CY1r71wq0x
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.

 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Children's Brogue Kamik Brown Unisex Uk Eu 40 Icetraing Child db2 10

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland