Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Refresh Refresh Ensamada Sko Sort Ensamada rrvwxqPF

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Slip 73 Sko 41977 Grey Grå Flade Dame 41 Duffy On SdqXS

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Suncoo Sandals Heeled In Rouge Strappy Suede RrZfqnRxT
Kvinder Tørklæde Lurex Ternet Lyserød Pieces qptfawExn

FIND OS HER

On Breen Smartbuy With Briller Collection Clip xaSqwUOS

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Jodphur 35 Glatt Stiefelette Waldhausen Black
Kunderne siger
Collection Collection Sunshine Sunshine Smartbuy Briller Smartbuy Smartbuy Sunshine Briller Collection SOZqxw5
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Glatt Jodphur 35 Stiefelette Black Waldhausen

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland