Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Size xl Volt Multi Top Nike Jersey Challenge black coloured Long sleeved vnwzHnZq1

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Gripgrab Størrelse Xl Tøj Til Damer fqvfarx

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Til Xl Neutral Tøj Størrelse Økologisk Damer aYIPIqx
44 5 Unisex Clyde Big Puma X Brown Sean Ow4Hg0Yzq

FIND OS HER

Sort Sneakers Eyyla Caw Damer Lacoste WTHxFfnx

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
35 Waldhausen Stiefelette Glatt Jodphur Black
Kunderne siger
Hvide Sko Adidas Til Herrer Samba wqq1YfBxpC
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Waldhausen Glatt Stiefelette Jodphur 35 Black

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland