Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Solbriller Timberland Polarized Polarized Timberland Tb9110 Tb9110 Solbriller Tb9110 Timberland ZEqOqwd

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Alliance Def Dragon Dr521s Alliance Dr521s Dragon Solbriller Solbriller Def tqpz1xxH

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Champion Carrera Carrera Champion Solbriller Champion Solbriller Carrera Champion Solbriller Carrera qOxEgw87
amp; Sneakers Sportsko Pink 70 Sko 37399 Grå 36 Duffy Sneakers Dame Uwq6Tx4

FIND OS HER

Wrangler 31 Creek Unisex Støvler Jr Grå Boots Anthracite amp; Junior Sko Kraftige aarwPFqx

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Glatt Black 35 Jodphur Waldhausen Stiefelette
Kunderne siger
amp; Ferragni tops Chiara Sneakers Low tdqPwyPHF
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.

 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Stiefelette Jodphur Black Glatt 35 Waldhausen

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland