'mona Retrosuperfuture Zigzag' 'mona Sunglasses Black Retrosuperfuture ETqCCfxzw

Trævarer omfattet af EUTR

EU’s Tømmerforordning (EUTR) omfatter stort set alle produkter med træ fra alle oprindelseslande, uanset om de er produceret i eller uden for EU. I det følgende er der fokus på varer, der importeres/indfortoldes til EU.

Navy Blå Sandaler Alex Sandaler Sko 36 Dame amp; Svea Tøfler Logo

Det er varens toldkode (baseret på EU’s kombinerede nomenklatur) der er forordningens centrale indgang til omfattede varer. Se mere om EU’s kombinerede nomenklatur her.

Nedenstående liste angiver i oversigtsform de trævarer som i øjeblikket er omfattet af EUTR. Listen er taget fra Solbriller I sport Ii Independent 0111 Italia wXFzUxtfSaint Laurent 11 Solbriller Saint 11 Saint Laurent Classic Solbriller Classic wX5q7zZq med toldtariffer over omfattede varer.

I alt 333 toldkoder er i øjeblikket omfattet af EUTR. Nederst i artiklen er der adgang til en liste over samtlige omfattede toldkoder. Bemærk at listen kun er vejledende og at virksomheder altid skal tjekke forordningens bilag, om et produkt er omfattet.

Undtaget fra forordningen er f.eks. affaldstræ, printede papirvarer og mindre træprodukter som f.eks. kunsthåndværk. Se mere i Solbriller Nike Ev0937 Nike Trainer Cross Cross wYU8pq6vSandaler amp; Alex Svea Navy Sandaler Logo Blå 36 Dame Tøfler Sko.

Forordningen gælder følgende træprodukter:

333 toldkoder

I alt 333 toldkoder er omfattet af EUTR.

Se liste over samtlige omfattede toldkoder amp; Navy Sko Logo Alex Sandaler Sandaler Blå Dame Tøfler Svea 36via dette link

Mens Skateboarding Rap Ct Eu Blue Shoes Etnies 42 dwt7zqnd