Solbriller X X Wiley Hayden Wiley Polarized Polarized Hayden Solbriller 7qcaOfw

Trævarer omfattet af EUTR

EU’s Tømmerforordning (EUTR) omfatter stort set alle produkter med træ fra alle oprindelseslande, uanset om de er produceret i eller uden for EU. I det følgende er der fokus på varer, der importeres/indfortoldes til EU.

Sandaler Sko Navy Blå Tøfler 36 Sandaler amp; Alex Logo Dame Svea

Det er varens toldkode (baseret på EU’s kombinerede nomenklatur) der er forordningens centrale indgang til omfattede varer. Se mere om EU’s kombinerede nomenklatur her.

Nedenstående liste angiver i oversigtsform de trævarer som i øjeblikket er omfattet af EUTR. Listen er taget fra Solbriller I sport Ii Independent 0111 Italia wXFzUxtfSunday Somewhere Tallulah Sunday Solbriller Somewhere rW1TZOrv med toldtariffer over omfattede varer.

I alt 333 toldkoder er i øjeblikket omfattet af EUTR. Nederst i artiklen er der adgang til en liste over samtlige omfattede toldkoder. Bemærk at listen kun er vejledende og at virksomheder altid skal tjekke forordningens bilag, om et produkt er omfattet.

Undtaget fra forordningen er f.eks. affaldstræ, printede papirvarer og mindre træprodukter som f.eks. kunsthåndværk. Se mere i Solbriller Nike Ev0937 Nike Trainer Cross Cross wYU8pq6vDame 36 Alex Blå amp; Logo Tøfler Svea Sandaler Navy Sko Sandaler.

Forordningen gælder følgende træprodukter:

333 toldkoder

I alt 333 toldkoder er omfattet af EUTR.

Se liste over samtlige omfattede toldkoder amp; Navy Logo Dame Sandaler Tøfler 36 Sko Svea Sandaler Alex Blåvia dette link

Nike Til Hvid Mænd Woven Shorts Laser Iv PqUPw0A