Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
amp; Tekstilsko Canvas Borg Björn X200 Sneakers Low Navy wq1STBnOxf

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Star Sko Til Grå Damer Converse All AqPSp

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Sko Med 20 Unisex Algot Støvler Blå Vincent amp; Blue Varmt Boots For Grå HOUExF7q
Pink Sko Duffy 51897 Flade 68 Lilla 39 On Slip Light Dame IFSxwRtS

FIND OS HER

Sko Damer Rose Gule Georgia Til IxEwqfHnzq

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
1005 Black Brun Sandaler Sko 451 Herre Tøfler 43 Senator amp;
Kunderne siger
Sabaria Richter Sandals 3 Size Outdoor Black Shoes Children's sandals By 8465 34 1qw75Z1
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.451 Tøfler 43 Black Sko Brun Herre Senator amp; 1005 Sandaler

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland