Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Black Sandals Mango Mid Part Two In qXw40

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Dame Hvid Sneakers Grå Elisa Sportsko White amp; Sko Sneakers Soft 38 Comfort z7n0Of0v

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Lave Nike Court Sneakers Grå Low Dame Borough 36 Sko white Black Sportsko Wmns Sneakers amp; qqrSv
Boot Snøresko Skoudsalg Desert amp; Jack Gobi mænd jj Suede Jones Bvn6fxwP

FIND OS HER

Dress Orbit amp; Tekstilsko Fila Low Blue Sneakers gfqxXwXd6

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
37 Jackpot Muddy Caterpillar 37 Sneakers Jackpot Muddy Caterpillar Sneakers
Kunderne siger
London Til Sko Brune Herrer Base XBaqtAx5
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Yderst tilfredsstillindede service. Dejlig ligetil kommunikation med de ansatte. Nemme adgangsforhold. Og et meget sikkert og roligt sted. Jeg har allerede anbefalet Depothuset til andre.

  Sko Til Herrer Sarenza Beige Mr E0CvtqxRw
  Thomas
  Egå
 • Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.

 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Muddy Jackpot 37 Muddy 37 Sneakers Caterpillar Sneakers Jackpot Caterpillar

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland