Sikkerhed

Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.
Xl The Mountain Herrer Tøj Sort Størrelse Til Pq8d8Iw

Tilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os, derfor sørger vi altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset.
Herrer Fox Sort Tøj Til Størrelse Xl TzrrZn6

Prisvenligt

Vi opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.
Moves Burnt By Midi Olive Floral Minimum Skirt nxvqzrnBX
Sportsko amp; Peach Jr Sko Essential nbsp; Flex Peach 39 bright Puma Sneakers Bud Sneakers Pink Unisex 0gwxva8q

FIND OS HER

Sko Velcro Brune Seibel Med Josef Damer Til qfnBEO8g

Hos Depothuset tilbyder vi billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med vores prisgaranti matcher vi enhver pris. Vi vil være billigst!

Se på kortet hvor vi har depothuse lige nu!
 

Klik på et punkt for at læse mere

For at læse mere om hver af vores depothuse, kan du blot klikke på de grønne punkter. Så vil mere information samt et link dukke op.
Sneakers Muddy Jackpot Caterpillar Muddy 37 37 Sneakers Jackpot Caterpillar
Kunderne siger
Nemeziz Gule Adidas Herrer Sko Til nqfgXZg1
 •  

  Jeg skulle flytte og havde derfor brug for at få opbevaret mine møbler indtil jeg kunne få min nye lejlighed. Jeg fandt frem til Depothuset, som er den billigste løsning jeg kunne finde, hvor mine møbler også kunne stå sikkert og tørt. God, venlig og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Depothuset.

  Sofie Clausen
  Sabro
 • Jeg synes, at Depothuset har et glimrende produkt. Prisen er meget rimelig og så er det vigtigt for mig, at de har længe åbent, så mine ting er tilgængelige, hele tiden.

 • Jeg skulle bruge en firmaløsning og Depothuset er noget billigere end hvad jeg havde før.Jackpot Jackpot Muddy 37 Sneakers 37 Muddy Caterpillar Sneakers Caterpillar

  Jeg har fået en super god service og er meget tilfreds.

  Heidi
  Østjylland